Monday, January 9, 2012

VICTORIA'S SECRET


Victoria's Secret šopovi su prekrasni. Izlozi su primamljivo uredjeni u toj mjeri da jednostavno morate uci i kupiti si nesto. Kada zivite u US, to je neminovno. Kao i svaka zena, uzivam u lijepom donjem rublju, korzetima, svilenim carapicama, mekanoj pidzami i leprsavim spavacicama, te je 70% mog vesa upravo iz VS. Ostalih 30% je posveceno sjajnim Evropskim brendovima, koji su da budem iskrena, cesto i privlacniji i bolji, ali i mnogo skuplji od VS. Victoria Secret zaista ima fenomenalne, pristupacne cijene, a kvalitet je besprijekoran. Recimo, cipkani brusevi i gacice se godinama mogu prati u ves masini, prvobitno stanje ce se zadrzati. Takodje, razne mirisljave kremice i druga kozmetika su toliko sarmantni i lijepo upakovani da su to najcesci pokloni zena svojim drugaricama :)

Victoria's Secret je najpoznatija po svojoj spektakularnoj godisnjoj modnoj reviji, sto je redovno najgledaniji modni performans, kako u Americi, tako i u svijetu. Bice vam interesantan podatak da je Victoria's Secret nastala u Kaliforniji, u San Francisku 1977. godine, tako sto je gospodinu Roy Raymond-u bilo veoma neprijatno da kupi donji ves svojoj supruzi na odjeljenju donjeg rublja u jednoj Americkoj robnoj kuci. Nakon toga je otvorio prvu prodavnicu vesa u Stanford Shopping Centru u Palo Atlu (Kalifornija), a ubrzo je uslijedilo u narucivanje postom, te jos tri radnje.
Danas, Victoria's Secret je planetarno popularna marka zenske odjece, kozmetike i donjeg rublja.










 






3 comments:

  1. VS moja strast foreveeeer!!!
    *** beauty n fantasy***

    <3 <3 <3 Cmok darling

    ReplyDelete
  2. Grudnjaci i pidjmice su im super!!! Mada budimo iskreni, da nemaju ovako jaku promotivnu kampanju sa ovim ne mogu reci zenama, nego boginjama, mnogi drugi bi bili ispred njih :)Sve se mi nadamo da cemo oblacenje VS grudnjaka nekim cudom izgledati kao one:)) ihihih Super clanak! Pusaaaa

    ReplyDelete
  3. I love Victoria's secret's collections.
    This is the very right balance between charm and comfort. You can wear any of their underwear on a daily basis use and be sure, in case of necessity, that you can undress in front of any handsome stranger at any time, without being ashamed of what hides your intimacy ;-)).
    Of course there are other very famous and luxury underwear brands like "La Perla" or "Chantal Thomass". But regarding its pricelist, Victoria's Secret is still very competitive, and glamour enough to be categorized as top brand.

    ReplyDelete