Wednesday, November 23, 2011

ELLE Srbija


Foto: Milos Nadazdin
Moda: Nenad Janjatovic
Frizura: Ana Spasojevic za salon Milan Saric
Sminka: Branislava Kostic za Studio Vurdelja
Model: Simona Andrejic/Forma Viva Elite Model Look
Simona nosi haljinu Ane Sekularac

Elle magazin, najcitaniji i najbolji licencirani modni magazin u Srbiji, zaista ima odlicnu ekipu u redakciji, ali i sjajne saradnike. Kao i sva druga svetska izdanja magazina Elle, i Srpsko izdanje objavljuje naslovnice stranih autora, koje su prilicno atraktivne. Medjutim, meni su mnogo privlacnije originalne naslovne strane u organizaciji domaceg tima. U jednom takvom magazinu apsolutno treba da se dokazu i pokazu fenomenalno kreativni domaci fotografi, modni dizajneri, stilisti, sminkeri, frizeri i Srpski modeli koji su krasili reklamne kampanje velikih svetskih top brendova i modne piste najistaknutijih revija.

Za vas sam izdvojila meni najlepse i najinspirativnije naslovnice Srpskog Elle magazina. Dodacu da je decembarska naslovnica sa Simonom Andrejic po drugi put, zaista velicanstvena. Uzivajte!




Danijela Dimitrovska











































                                      
                               

1 comment:

  1. Za nase devojke svi znamo da su svetski lepe, ali je prijatno iznenadjenje videti da i nasi stilisti, fotografi, sminkeri i dizajneri mogu da se mere sa pariskim, milanskim i londonskim.

    Bravo!

    ReplyDelete