Tuesday, November 29, 2011

** LUX WHITE GLAMOUR **

Svi imamo svoje vidjenje glamura. Lični doživljaj nečeg božanskog i magičnog. Za mene glamur predstavlja mnogo više od lepršave haljine, sjajnog nakita i dragog kamenja. Glamur je šuma četinara ili, pak, drvo-dva čempresa u dvorištu, veličanstvene planine koje se uzdižu iznad mora, Hercegovački, Crnogorski & Dalmatinski kamen & sneg. Raskošni, svetlucavi, beli sneg! Onoga momenta kada ugostimo prelepe snežne pahuljice, kod mene se javi želja za oblačenjem fenomenalnih haljina i mnogo raskošnog čipkanog i satenskog veša. Zimska sezona je definitivno savršena za naše najglamuroznije komade odeće, za crveni karmin & big hair, i vreme kada za izlaske treba birati najlepša i najelegantnija mesta. Zima sama po sebi stvara osećaj bezbrižnosti & želje za ušuškavanjem, želje za bliskošću, što je dovoljan razlog da i sebi i drugima ugodimo lepim & raskošnim prizorom.


















5 comments:

  1. kad god pomislim na snijeg, sjetim se one noci kad sam spavala kod vas kad je napadao snijeg preko 20 cm, ja na prozoru s cigarom ( otvoren prozor :O :) ) i pomisao na sutrasnje putovanje....

    ReplyDelete
  2. Prelepo Alex,uzivam u svakom članku!

    ReplyDelete
  3. Bravo sreco! Da znas da sam bas juce razmisljala, koliko mi nedostaje zima i zimska garderoba koja moze da bude glamuroznia nego bilo koji ljetni komad garderobe!!!!!
    A sto se tice "sexy, svilenog donjeg vesha..", tu nazalost furam vishe "granny| style, ali ti obecavam da to od sutra mnjenjam ;-) ( lol)

    ReplyDelete
  4. Divno alex!!! Kakva crvena haljinaaaaaaaaaaa... Zelim je! Obozavam sneg i ‚‚novogodisnju groznicu‚‚ :)
    Kiss**

    ReplyDelete
  5. ovo si ti...sarajka (sneg), glamurozna ođeca, crveni karmin & big hair!

    ReplyDelete